Про компанію Uni Mitsubishi Pencil

1887
Ніроку Масакі з десятьма однодумцями, заснували фірму з виробництва  олівців у Токіо.
1927
Заснувавши філію в Мексиці, фірма розпочинає експорт і відкриття представництв за межами Японії.
1933
Розширення виробництва дало змогу фірмі вийти на ринки Індії, Єгипту, Португалії, Аргентини, Бельгії та Голландії.
1958
1 У жовтні 1958року було презентовано високоякісний олівець . Він був схвалений покупцями, і продажі його перевершили всі очікування. Ця подія лягла в основу поширення торгової марки UNI по всьому світу.
1959
Після подолання труднощів зі створення кулькових ручок, компанія виходить на перше місце з їхнього виробництва.
1961
Різноманітність продукції згодом була розширена виробництвом механічного олівця з що висувається грифелем.
1979
Подальші дослідження привели компанію до створення кулькової ручки з чорнилом на водній основі, компанія представила першу в світі ручку з металевим наконечником.
1980
Був розроблений маркер Uni Paint Marker на масляній основі для малювання будь-якими поверхнями з використанням яскравих фарб.
1983
Був представлений неповторний маркер з пігментним чорнилом на водній основі UNI POSCA. Він негайно був помічений споживачем завдяки можливості писати більшістю видів поверхонь без проникнення в неї і особливою яскравістю кольорів.
1986
Напередодні свого сторічного ювілею корпорація Mitsubishi Pencil представила маркер UNI PROCKEY. Вперше у світі цей маркер використовує інноваційні чорнила на водній основі.
1987
Запущено у виробництво перший у світі флюорисцентний текстовий маркер з пігментним чорнилом UNI PROMARK.
1990
Випущено маркер UNI PERMANENT MARKER, в якому усунуто гострий запах розчинника на основі етилового спирту.
1993
Створення кулькової ручки LAKNOCK з м'яким гумовим грипом для письма без утоми.
1997
Перша у світі автоматична гелева ручка SIGNO RETRACABLE з гелевим чорнилом, яке не висихає, і кліпом, при відтягуванні якого, стрижень ховається в корпус.
1998
Випущена UNI-BALL SIGNO BROAD з товщиною лінії 1 мм. Ця гелева ручка здатна писати найтовстішою лінією. Ручка вирізняється гладкістю письма і великою різноманітністю кольорів.
1999
Випущено механічний олівець серії -ISH з кольоровими грифелями. Вони володіють надзвичайною яскравістю кольорів, стираються, особливо міцний грифель, що не ламається, можливість писати на білому і темному папері.
2002
Створення революційного роллера VISION ELITE з газовим компенсатором, завдяки якому ручці не страшні будь-які перепади тиску.
2003
Перша у світі технологія утворення кольору при листі безбарвним чорнилом втілена в роллері UB-160. Випуск кулькової ручки POWER TANK з необмеженими можливостями письма. Ручка пише навіть при температурі -20°С і на мокрому папері.

Написати відгук

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: