Рюкзаки ZIBI - для тих, хто опікується здоров'ям дитини

Ранці й рюкзаки ZiBi безпечні для здоров'я дитини. Вони відповідають цілому ряду вимог, яким повинна відповідати продукція, щодня використовується школярами. Ортопедична спинка - це важлива функціональна складова для шкільних ранців і рюкзаків. Її конструкція дозволяє правильно розподіляти навантаження на хребет при носку рюкзака, підтримуючи м'яза спини й формуючи тим самим правильну поставу дитину.

Твердий каркас

Для дітей молодшої школи краще купувати ранець - його твердий каркас краще тримає форму, не перекошується, підручники й зошита в ньому не мнуться, а тверда спинка і її оббивка запобігають тиску вмісту ранця на спину школяра.

Ортопедична спинка

Основна деталь конструкції ранця або рюкзака - це спеціальна ортопедична спинка, головний елемент якої Х-Образні смуги, наповнені м'яким матеріалом, `повторяющиеестественные` вигини хребта. Між ними повітропровідні вставки із сітчастого матеріалу, які `обеспечиваютсвободную` циркуляцію повітря, дозволяючи тілу дихати. У нижній частині спинки м'яка подушечка - це своєрідний поперековий упор, завдяки якому вага вмісту рівномірно розподіляється без зайвого тиску на хребет.

Лямки

Щоб ранець або рюкзак розташовувався строго по спині, не стискував руху й не сповзав нижче попереку, лямки повинні бути регулюються. Завдяки S-образній формі лямки повторюють природній вигин плеча, не врізаючись у нього. Оптимальна ширина - 6-8см

Кишені й відділення

У ранці або рюкзаку повинне бути багато кишень і відділень, як говориться, чим більше тем краще;) Це забезпечить порядок у рюкзаку або ранці. Крім цього, увесь вантаж буде рівномірно розподілений і навантаження на хребет буде рівномірної й оптимальною. Усередині ранця, у частині що стикається зі спиною, повинне бути відділення для найважчих предметів, наприклад, книг, а також повинні бути відділення для зошитів і пенала. Зовнішні кишені призначають для дрібних предметів і пляшечок з водою.

 

Світловідбиваючі елементи

Світловідбиваючі елементи ранця або рюкзака - важлива частина, завдяки якій дитина буде помітною на дорозі, особливо в темний час доби. Ці елементи повинні розташовуватися на зовнішній частині й бічних сторонах рюкзака, а також на лямках.

Тверде дно

Дно тверде, виконане з міцного, прогумованого матеріалу або пластику. Підтримує форму ранця, запобігаючи деформацію зошитів і книг, крім цього, матеріал легко чиститься.

Ручка й петля

Ранці й рюкзаки мають ручку для носіння, а деякі з них мають ще й петлю для підвішування. За цю ручку ранець зможе нести батько школяра. Ручка повинна бути з гумовим чохлом без опуклостей і гострих що виступають деталей, тоді вона не буде урізатися в руки, якщо ранець або рюкзак виявиться досить важким.

Вага й розмір

Ширина ранця або рюкзака не повинна перевищувати ширину плечей дитину, верхній край не повинен виходити за лінію плечей, а нижній повинен розташовуватися на рівні попереку. При виборі ранця або рюкзака потрібно враховувати наступне: чим більше він відповідає ортопедичним вимогам, тем він важче, але тем більша вага можна в ньому переносити без шкоди для здоров'я. Ортопедичний ранець вагою в 1,25кг для першокласника краще, чим м'який рюкзак вагою в 0,5кг

Якісні шви й фурнітура

Усі ранці й рюкзаки ZiBi пошиті з міцної, міцної тканини з якісними швами, при пошитті використовується надійна фурнітура. Завдяки цьому, при використанні ранець або рюкзак не деформується, а тканина не розтягується.

Важливе правило: Не вибирайте найлегший рюкзак, щоб дитина носила важкі речі. Обов'язково примірте ранець або рюкзак перед покупкою. Не купуйте виріб на виріст!


 

Написати відгук

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: