Цікаві факти про канцтовари

Навіщо потрібно протверді в кінчику ковпачка кулькової ручки?

Багато з людей, а особливо дітлахи, завжди тягнуть у рот різні предмети. А гризти ручки більшість любить ще зі шкільних років)) Це звичайно шкідлива звичка, але зараз не про це. Отож, якщо людей випадково проковтне ковпачок від кулькової ручки, і він застрягне в дихальних шляхах, те ці невеликі отвори не дадуть йому задихнутися, і допоможуть одержувати необхідну дозу кисню до приїзду лікарів швидкої допомоги.

Навіщо потрібна заглушка на кінці канцелярського ножа?

Існує багато способів, як відламувати частини леза канцелярського ножа, які стали погано різати. Можна це зробити голими руками, ризикуючи порізати пальці, можна скористатися таким "складним" інмтрументом, як плоскогубці або гострозубці)) Можна звернутися до колеги по офісу або покликати сусіда з верхнього або нижнього поверху)) А можна, прочитавши дану статтю, уважно придивитися до канцелярського ножа! На кінці рукоятки присутня якась заглушка, яка там не просто так. Вона знімається! Звичайно вона відрізняється по кольору від самого ножа.

Цю заглушку необхідно зняти, потім надягти на непотрібну секцію леза ножа й відламати її. На заглушках більшості канцелярських ножів є стрілки й підказки, як і куди тягти, щоб її зняти

 

Написати відгук

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: