Маркери BUROMAX. Нові надходження.

Асортименти пишучих приналежностей ТМ BUROMAX поповнився черговими приємними новинками!

Цього разу це текстові й водостійкі маркери.

Текст-Маркери представлені у двох варіантах: ВМ.8906 і ВМ.8907

Високоякісне чорнило текстових маркерів BUROMAX спеціально розроблені для зручного й легкого виділення тексту на різних видах паперу. 

За допомогою тестових маркерів можна швидко виділити  як рукописний текст на папері різної товщини, так і текст на факсовоїму папері, а також текст, надрукований за допомогою будь-яких різновидів принтерів і за допомогою копіювальних апаратів.

Зносостійкий пишучий вузол із гладким пористим клинчастими кінчиками забезпечує насичену й чітку лінію товщиною від 1 до 4,6 мм, яка може варіюватися залежно від нахилу маркера.

Нові водостійкі маркери: ВМ.8704 і ВМ.8706

Яскраве, насичене, високо контрастне чорнило перманентних маркерів стійке до стирання, впливу вологи (водостійкі), вигорянню – впливу Уф-Променів (світлостійкі), а також інших атмосферних впливів.

Написи, зроблені перманентними маркерами відмінно витримують різні умови, як поза, так і усередині приміщення. Універсальне використання забезпечується можливістю перманентних маркерів наносити написи на практично будь-які поверхні: папір, картон, дерево, гуму, кераміку, пластик, скло, метал, шкіру, тканина і т.д.

 

Зносостійкий пишучий вузол із гладким пористим кулеподібним кінчиком забезпечує насичену й чітку лінію. Пишучий вузол та кінчик перманентних маркерів BUROMAX витримують сильний тиск без втрати своїх функціональних властивостей. Нанесені написи швидко висихають (швидкість висихання написи – до 5 з), завдяки високоякісному чорнилу на спиртовій основі.


 

Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: